AEA nyhed om nye kafferistere til Espressós - a cup of art

Nye kafferistere til Espressós - A cup of art

Espressós - A cup of art er et autentisk kafferisteri, som ligger i København. Espressós’ valg af de nye kafferistere faldt naturligt på IMF fra Italien, som er de mest miljørigtige, skånsomme og topmoderne designet kafferistemaskiner. IMF har nogle af de mest innovative og kvalitative kafferistere i verden med kontinuerlig forskning, udvikling og viden om produktionsprocesser.

Espressós – A cup of art er stolte over at være udnævnt til eksklusiv agent både i hele Skandinavien og i Spanien for IMF- roasters og pakkeudstyr fremstillet i Occibello, Italien.

Aktive Energi Anlæg A/S (AEA) har leveret projektanmeldelse i henhold til installationsklasse 7 samt montage af kafferisterne hos Espressós – A cup of art. Arbejdet har derudover bestået i levering og montering af gasrør og skorstensaftræk samt selve dokumentationen til både myndigheder og Espressós. Løsningen er baseret på komponenter af høj kvalitet til det færdige anlæg.

”Vi valgte at samarbejde med AEA, som vores kernepartner, for at sikre korrekt håndtering og dokumentation af alle installationer.

AEA har stået for installation og indregulering af gasbrænderen – og vi kan nu med stolthed sige, at vi har markedets laveste emissioner.

Denne rene forbrænding giver os det bedste udgangspunkt til at riste kaffe af en høj kvalitet”. udtaler Erik Rasmussen, indehaver af Espressós – A cup of art.

”Nu rister vi kaffe, så vi får det bedste ud af bønnen og derved opnår vores kunder en fantastisk kop kaffe med masser af smag og samtidig med tanke for miljøet”, udtaler Erik Rasmussen, indehaver af Espressós - A cup of art.

Espressós har stor kærlighed til håndværket og kvalitet er essensen af kafferistningen.

AEA’s serviceafdeling tilbød og har efterfølgende indgået en individuel serviceaftale, som præcist er tilpasset Espressós’ ønsker.

I forhold til vores serviceafdeling lægger AEA altid vægt på hurtig assistance og geografisk god placering af reservedelslager, der sikrer hurtigst mulig udbedring af evt. fejl for at kunne opretholde en høj driftssikkerhed og forsvarlig driftsøkonomi for vores kunder.

Læs mere om Espressós her


APRIL 2022 | Af JØRN V. KRISTENSEN, AKTIVE ENERGI ANLÆG A/S

Del denne nyhed