Du er altid velkommen til at kontakte os

Her finde du vores kontakt informationer

Kontakt os endelig – vi står klar til at hjælpe dig med at klarlægge dine muligheder indenfor bæredygtige og miljørigtige anlæg til din energiproduktion.

Kontakt

Telefon: 70 21 01 50
E-mail: post@aea.dk

CVR-nr.: 28 09 81 97

Adresse

Aktive Energi Anlæg A/S
Industrivej Syd 11
7400  Herning

Aktive Energi Anlæg A/S
Herstedvang 14, 1.26
2620 Albertslund

Telefon åbningstider

Mandag – torsdag:
kl. 8.00 – 16.00

Fredag:
kl. 8.00 – 13.00

Kontakt vores service­afdeling

Ring på telefon 7021 0150, hvis du har brug for at komme i kontakt med vores Serviceafdeling i forbindelse med en eksisterende Serviceaftale.

Ønsker du at høre nærmere om vores serviceaftaler for service og vedligeholdelse, så er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon 7021 0150.

Find os på vores hovedkontoret i Herning

Find os i vores underafdeling i Albertslund

Få en professionel sparringspartner

Har du brug for en professionel sparringspartner eller projektleder indenfor projektering og etablering af dit næste bæredygtige og miljørigtige anlæg til din energiproduktion? Så ring gerne til os allerede i dag. Vi står klar til at rådgive dig indenfor unikke fjernvarme- og kraftvarmeanlæg samt kundetilpassede energianlæg til industrien i Danmark. Vi arbejder i krydsfeltet mellem rådgivning, optimering, etablering og servicering.

Vi gennemfører alle projekter med mange års erfaring og stor ekspertise. Vi har altid fokus på, at skabe optimale løsninger, som er driftsmæssigt tidssvarende og økonomisk rentable. For os er samarbejdet med dig det vigtigste i ethvert projekt – og vi tør godt udfordre dig for at sikre, at du opnår den bedste løsning og sikrer en god værditilvækst.

Vi tilbyder også serviceløsninger, så du kan sikre store besparelser ved faste, periodiske eftersyn. Et afgørende indsatsområde for høj driftssikkerhed og forsvarlig driftsøkonomi er systematisk service og forebyggende vedligehold. Vores brede udvalg af serviceaftaler tilpasses altid dine specifikke ønsker og behov.

Kontakt os