Job hos AEA

Med et job hos AEA er hverdagen oftest travl. Men selv om vi har travlt, så har vi det sjovt.
Der er altid en fri og humoristisk omgangstone på kontoret. “Tvister” afgøres med små væddemål eller et slag billard.

Netop den frie og humoristiske omgangstone er med til, at samarbejdet på tværs af de forskellige afdelinger fungerer så godt.
Vi løfter i flok og hjælper altid hinanden, hvis det brænder på i en af de andre afdelinger. Man står aldrig alene med et problem.

AEA_Autoriseret El-installatør_Stillingsopslag

Autoriseret El-installatør – Skal du med på AEA holdet?

Er du vores nye Autoriserede El-installatør? AEA søger en dygtig og autoriseret El-installatør til en spændende stilling i en kraftigt vækstende virksomhed, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Lyder det tiltalende, og vil du med på en spændende rejse i en udviklingsorienteret virksomhed i vækst, der er kendt for levering og service

Læs mere »
Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Uopfordret job ansøgning

Vi altid interesseret i at modtage en uopfordret ansøgning fra dig. Det er ingen hindring, at du er i gang med en uddannelse.
Er du den rigtige kandidat, venter vi gerne på dig. Vi ved, at de ansatte er en af de aller vigtigste ressourcer en virksomhed kan have.

Vi behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Du kan sende din ansøgning til vores postadresse eller til vores e-mailadresse.

Du kan eventuelt få yderligere informationer om et opslået job ved at ringe på telefon 7021 0150 eller sende en e-mail.

Arbejdsplads med gode rammer i hverdagen

Gode rammer for de ansatte i AEA, understøttes også af ledelsens målsætninger:

  • Aktive Energi Anlæg A/S skaber mulighed for udvikling af de ansattes faglige og personlige kompetencer.
  • Ledelsen hos Aktive Energi Anlæg A/S giver den enkelte medarbejder mulighed for maksimal indflydelse på sit job og egne arbejdsopgaver – og at anvende selvledelse i sin arbejdsdag.
  • Hverdagen hos Aktive Energi Anlæg A/S er kendetegnet ved meget høj grad af uddelegering af opgaver, som skal sikre udvikling af den enkelte medarbejder.
  • Aktive Energi Anlæg A/S har stor fokus på det sociale ansvar. Og gør dette til en naturlig del af hverdagen. Blandt andet ved at støtte medarbejdere i dagligdagen samt medlemskab af diverse foreninger.