Samarbejdspartnere

Vi vælger altid kompetente og erfarne samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

Ved at vælge AEA som totalentreprenør opnår du en stærk, kompetent og højt specialiseret projektorganisation, hvor der er et solidt opbygget vidensgrundlag i forbindelse med levering, montage og servicering af energianlæg.

Når vi skal løse en given opgave, er det med fokus på, at det er ”det bedste hold” der sættes på opgaven – både internt og eksternt.

Internt har vi et dygtigt team med stor ekspertise og mange års erfaring. Dette team har fokus på, at projektet bliver løst til den unikke kundes tilfredshed, da vi vægter samarbejdet med kunderne, som det vigtigste i hvert projekt eller opgave.

Eksternt, samarbejder AEA med veletablerede og kendte underentreprenører og leverandører, som vi gennem mange år har arbejdet rigtig godt sammen med, og som vi véd leverer en god kvalitet.

I kraft af vores indgående kendskab til både leverandører og samarbejdspartnere i forbindelse med gennemførelse projekter, kan vi sikre at medarbejdere med de rette kompetencer inddrages på rette tidspunkt i alle projektets faser.

Vi véd, at vi med vores egne kompetencer – og i samarbejde med underleverandører og samarbejdspartneres kompetencer – leverer arbejde af høj kvalitet til tiden.

Vi arbejder kun med de bedste producenter og samarbejdspartnere

Kontakt vores kompetente medarbejdere for en snak om mulighederne hos dig!

2G Energy AG

Vi har indgået et stærkt samarbejde med 2G Energy AG. Gennem 2G Energy AG forhandler vi gasmotoranlæg > 50 kW el-effekt til decentral produktion af elektricitet og varme.

Gasmotoranlæg fra 2G Energy har nogle af de højeste virkningsgrader på markedet og lange serviceintervaller.

Vores serviceteknikere gasmotor certifikat og er uddannet af 2G Energy AG.

Naturgas, Biogas- og Brint (H2)

Gasmotoranlæggene fra 2G Energy AG er special udviklede til drift på forskellige gasser. Med et 2G anlæg er du ikke kun rustet til energiomstillingen, men også aktivt involveret i at forme den fra start til slut.

I dag sætter den gennemprøvede Agenitor-serie allerede effektivitets benchmarks for drift på ​​naturgas, biogas og gasblandinger. Takket være den optimerede gasmotor er brændstofomkostningerne væsentligt lavere end med sammenlignelige modeller. Og selv drift på ren brint, behøves der ikke koncession. For som H2-pioner er 2G Energy AG meget bekendte med brints egenskaber. Resultatet: ingen effektivitet går tabt, men der opnås 100 % klimaneutralitet.

2G Energy AG har gennem udvikling og design af anlæggene ikke kun opnået høje el-virkningsgrader, men også lange serviceintervaller på op til 4000 driftstimer.  

AEA udfører projektering af nye anlæg herunder installation og service på anlæg fra 2G Energy AG.

AEA udfører ligeledes service og opgraderinger af lignende anlæg.

Kontakt os og hør mere om kraftvarmeløsninger på telefon 7021 0150

Gastechnik Himmel GmbH

AEA er eksklusiv salgs- og servicepartner af gasfakkelsystemer og gasboostersystemer til biogasanlæg i Danmark.

Gastechnik Himmel GmbH, Østrig er en førende udvikler og producent af gasfakkelsystemer og gasboostersystemer til biogas-, lossepladsgasanlæg og specialgasanlæg for den bedst mulige udnyttelse af de nyeste teknologier og yder med dette et væsentligt bidrag til at fremskynde energiomstillingen.

Gasfakkelsystemer

Biogasfakler benyttes primært ved biogasanlæg og er en skræddersyet løsning, der produceres hurtigt og omkostningseffektiv med præfabrikerede komponenter til forskellige krav.

Biogasfaklerne kan håndtere følgende:

  • Biogas volume flow 50-3000Nm³/h
  • Biomethane volume flow 50-1000Nm³/h

 

Gasbooster benyttes til at øge gastrykket til det ønskede tryk i biogas, naturgas og forskellige specialgasser og med ATEX kategori II 2 SG, er gasboosteren også velegnet til eksplosive blandinger. Den har et enkelt og vedligeholdelsesfrit design med et konstant afgangstryk, permanent teknisk konsistent design og er desuden ufølsomhed over for våde gasser.

Gasboosteren kan håndtere følgende:

  • Medium Bio-, naturgas og specialgasser
  • Volumen flow 50 – 4000m³/t (afhængig af hastighed)
 

Kontakt os for mere information på telefon 7021 0150