Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

- vi vælger altid kompetente og erfarne samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

Ved at vælge AEA som totalentreprenør opnår du en stærk, kompetent og højt specialiseret projektorganisation, hvor der er et solidt opbygget vidensgrundlag i forbindelse med levering, montage og servicering af energianlæg.

Når vi skal løse en given opgave, er det med fokus på, at det er ”det bedste hold” der sættes på opgaven – både internt og eksternt.

Internt har vi et dygtigt team med stor ekspertise og mange års erfaring. Dette team har fokus på, at projektet bliver løst til den unikke kundes tilfredshed, da vi vægter samarbejdet med kunderne, som det vigtigste i hvert projekt eller opgave.

Eksternt, samarbejder AEA med veletablerede og kendte underentreprenører og leverandører, som vi gennem mange år har arbejdet rigtig godt sammen med, og som vi véd leverer en god kvalitet.

I kraft af vores indgående kendskab til både leverandører og samarbejdspartnere i forbindelse med gennemførelse projekter, kan vi sikre at medarbejdere med de rette kompetencer inddrages på rette tidspunkt i alle projektets faser.

Vi véd, at vi med vores egne kompetencer – og i samarbejde med underleverandører og samarbejdspartneres kompetencer – leverer arbejde af høj kvalitet til tiden.

Vi arbejder kun med de bedste producenter og samarbejdspartnere

Kontakt vores kompetente medarbejdere for en snak om mulighederne hos dig!