AEA leverer individuelle løsninger til din energiproduktion

AEA leverer individuelle løsninger til din energiproduktion

Vores projekter er altid kvalitetssikret - og vi sørger for at projektarbejdet udføres korrekt og rettidigt.

Om AEA

Aktive Energi Anlæg A/S – eller AEA som vi i daglig tale bliver kaldt –  er en teknisk totalentreprenør virksomhed med speciale i at projektere og etablere kundetilpassede energianlæg og effektive løsninger inden for fjernvarme og kraftvarmeanlæg.

Vores arbejdsområde er udvikling af vore kunders energianlæg, så de kan forblive driftsmæssigt tidssvarende og økonomisk rentable. For at realisere dette indtager vi rollen som rådgiver, sparringspartner, udfordrer og projektleder i alle vores projekter.

Det er af stor betydning for os, at vi kan levere et bredt udvalg af produkter, som kan indgå i optimeringsprojekter hos vore kunder. Derfor samarbejder vi med et udvalg af producenter, som har mange års erfaring inden for deres branche.

Vi er medlem af flere faglige foreninger og organisationer. Det er blandt andet for at sikre, at vi hele tiden er opdaterede med de sidste nye tiltag og ændringer inden for energibranchen.

Vision

AEA’s vision omhandler en større ambition om at gøre verden og folks liv bedre med vores ekspertise indenfor bæredygtige og miljørigtige anlæg.

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner for interessenter i energibranchen. Samarbejdet skal bidrage med værditilvækst for de involverede parter.

Mission

AEA designer, sælger og opfører energiproduktionsanlæg tilpasset kundens behov med fokus på optimal energiudnyttelse.

Vi har et omfattende produktsortiment, som sikrer optimale energiløsninger med veldokumenterede anlægskomponenter.

Vi ønsker desuden at være en del af den ambitiøse globale og bæredygtige udviklingsdagsorden og bidrage til FN’s verdensmål.

Vores viden gør en forskel

Autorisation

Sikkerhedsstyrelsen har givet AEA følgende beføjelser:

Autoriseret el-installatør
Autorisationen giver AEA ret til at udføre og servicere autorisationskrævende el-installationer. Autoriseret el-installatør Henrik Henriksen er registreret som AEA’s fagligt ansvarlige for autorisationen.

Autoriseret vvs-installatør
Autorisationen giver AEA ret til at udføre og servicere gasinstallationer og vandinstallationer m.m. Projektleder Uffe Lyng er registreret som AEA’s teknisk ansvarlige person.

Godkendelse som kompetent virksomhed
Godkendelsen giver AEA ret til at udføre indregulerings- og servicearbejde på større gasfyrede brænderanlæg i industri og varmecentraler efter Gasreglementets afsnit B-4.

Certifikater

Socialt ansvar

AEA vil være med til at gøre en forskel

For os er det vigtigt at tage et socialt ansvar og være med til at gøre en forskel. Det er vigtigt for AEA både som virksomhed og som enkelt personer. Vi tager vores sociale ansvar alvorligt bl.a. ved at støtte velgørende formål, herunder sygdomsbekæmpende foreninger.

AEA er en del af hjertestarter netværket

AEA er en del af hjertestarter netværket

Hos AEA i Birk ved Herning, findes en af de mere end 8.000 registrerede hjerterstartere i Danmark. Hjertestarteren er registreret hos TrygFonden, og AEA er dermed en del af hjertestarter netværket.

Hjertestarter hænger udenfor vores hoveddør. Den er derved tilgængelig for alle 24/7/365.

Adressen er:  Industrivej Syd 11, Birk, 7400 Herning

AEA’s medarbejdere har i forbindelse med et førstehjælpskursus lært at bruge hjertestarteren.

 

Hent Hjertestarter App´en

På www.hjertestarter.dk kan du altid se, hvor den nærmeste registrerede hjertestarter er placeret. Her kan du også finde oplysninger om TrygFondens Hjertestart app, der bl.a. kan vise dig vej til alle registrerede hjerterstartere.

App’en, der er udviklet i både en Iphone- og Android-version, kan downloades gratis i app-store eller på google play.

Danske Hospitalsklovne

AEA støtter Danske Hospitalsklovne

AEA støtter de Danske Hospitalsklovne, der arbejder for at gøre dagligdagen på hospitalet mere overkommelig for børnene og, i hvert fald for en stund, lette sorgen og ubehaget og give plads til smilet. Ved at støtte de Dansk Hospitalsklovne er AEA med til at:

  • Gøre en forskel for børn ramt af sygdom
  • Gøre det muligt at udbrede kendskabet til hospitalsklovnene og deres arbejde
  • Gøre det muligt at uddanne et tilstrækkeligt antal kvalificerede hospitalsklovne
  • Gøre det muligt at sikre høj kvalitet og udvikling i hospitalsklovnenes arbejde

Læs mere om Danske Hospitalsklovne her

 

Hos AEA er det sociale ansvar en naturlig del af hverdagen, og det er et vigtigt område for de ansatte såvel som ledelsen. At virksomheden påtager sig sit sociale ansvar er en del af AEA’s gode arbejdsmiljø.