Bliv en del af vores team

Med et job hos AEA er hverdagen oftest travl. Men selv om vi har travlt, er der altid smil at finde. Med engagerede medarbejdere på kontoret, er der altid hjælp at finde. Det er derfor samarbejdet på tværs af de forskellige afdelinger og projekter fungerer så godt.

Vi løfter i flok, og ønsker at bidrage og være behjælpelig til hinandens succes, hvor det er ønsket. Man står aldrig alene med et problem.

AEA - bliv en del af vores team

Arbejdsplads med gode rammer i hverdagen hos AEA

Gode rammer for de ansatte i AEA, understøttes også af ledelsens målsætninger:

  • Aktive Energi Anlæg A/S skaber mulighed for udvikling af de ansattes faglige og personlige kompetencer.

  • Ledelsen hos Aktive Energi Anlæg A/S giver den enkelte medarbejder mulighed for maksimal indflydelse på sit job og egne arbejdsopgaver – og at anvende selvledelse i sin arbejdsdag.

  • Hverdagen hos Aktive Energi Anlæg A/S er kendetegnet ved meget høj grad af uddelegering af opgaver, som skal sikre udvikling af den enkelte medarbejder.

  • Aktive Energi Anlæg A/S har stor fokus på det sociale ansvar. Og gør dette til en naturlig del af hverdagen. Blandt andet ved at støtte medarbejdere i dagligdagen samt medlemskab af diverse foreninger.
Grøn smiley

Arbejdstilsynet aflagde AEA et besøg i juni 2023, hvor de foretog en screening af arbejdspladsen.

Arbejdstilsynet havde en snak med flere at AEA’s medarbejdere og det er herefter Arbejdstilsynet vurdering, at virksomhedens arbejdsmiljø er i orden.

Vi fik derfor endnu en gang tildelt en grøn smiley.

Hos Aktive Energi Anlæg er vi selvfølgelig stolte af vores grønne smiley, og vi arbejder fortsat på at holde et højt niveau af et godt arbejdsmiljø og stor arbejdsglæde i hverdagen for alle medarbejdere.

AEA tager jævnligt emnet “Arbejdsmiljø” op for at sikre at der opnås et højt niveau. Læs mere om Arbejdsmiljøloven her.

Gulle Juul Rasmussen - HR-koordinator & PA hos AEA

"

Jeg er glad for og stolt af at være en del af AEA-holdet. Hos AEA har vi et stærkt værdisæt, og vi har fokus på medarbejdertrivsel og på at være et stærk hold, hvor vi spiller hinanden bedre – til gavn for kunden og for AEA.

Hos AEA bliver du mødt med smil og interesse.

Jeg går glad på arbejde og kommer glad hjem, fordi jeg kan se, hvordan mit arbejde bidrager til AEA’s vision om at være den foretrukne samarbejdspartner for interessenter i energibranchen – og så har jeg nogle fantastiske kollegaer, som jeg har det godt og sjovt sammen med.

Gulle Juul Rasmussen, HR-koordinator & PA

Mød vores medarbejdere

Projektassistent Birgitte sidder i AEA’s projekteringsafdeling og har været ansat hos AEA i godt 2 år.

“Der er altid en fri og humoristisk omgangstone på kontoret. Netop den frie og humoristiske omgangstone er med til, at samarbejdet på tværs af de forskellige afdelinger fungerer så godt” udtaler Birgitte.

Projektleder Mads er uddannet maskinmester og er 30 år gammel. Mads blev anbefalet arbejde hos AEA af en kammerat fra Maskinmesterskolen.

Med et job hos AEA er hverdagen oftest travl. Men selv om vi har travlt, så har vi det sjovt. De mest spændende og udfordrende arbejdsopgaver er at holde gang i projekterne” udtaler Mads.

Værkstedsleder Kasper er 27 år og bor i Århus. Kasper er ansat hos AEA som værkstedsleder. Kasper er uddannet rustfast klejnsmed.

“Jeg valgte at søge jobbet hos AEA pga. det høje flow og de mange ordrer de har inde. Jeg så mange muligheder i firmaet og dets rejse til et endnu højere niveau end det er på nu” udtaler Kasper.

Henning Mejlby Christensen

Teknisk salgskonsulent

”Som uddannet Maskinmester har jeg virkelig en spændende arbejdsplads hos AEA, som er et kæmpe og omfangsrigt teknisk hus. Her kan jeg være med til at bidrage til den grønne omstilling.

Her i salgsafdelingen kan jeg rigtig godt lide at være med til at hjælpe kunderne, skabe løsninger og følge processen – fra biogasanlæg til elektriske varmepumpeløsninger.

Hos AEA oplever jeg fleksibilitet til, at jeg også er familiefar med tre børn. Det er afgørende for mig, at der er plads til at få enderne til at nå sammen ift. mine familiebehov.”

Dorte Lange

Servicekoordinator

“I mit job som koordinator nyder jeg samarbejdet med kollegaer/kunder og leverandører.

Her i AEA har vi et team af teknisk dygtige medarbejdere, der sparrer med hinanden om de problemstillinger de står overfor hos vores kunder.

Der bidrages med en personlig energi, gejst og kompetence.

Jeg sætter pris den frie omgangstone og det gode humør i AEA huset. Vores personaleforening afholder interessante arrangementer, så vi mødes på kryds og tværs.”

Bliv industrimontør hos Aktive Energi Anlæg

Tom Larsen

Industrimontør

”Som industrimontør hos AEA gennem mange år oplever jeg dagligt den grønne omstilling på nærmeste hold.

Jeg har bogstaveligt talt en finger med i udviklingen og er med til at omsætte mine kollegers tekniske design og projekteringer til konkrete løsninger. Det gør mit job rigtig interessant og meget afvekslende.

Samtidig har jeg direkte kontakt med vores kunder, og det giver ofte anledning til en god snak om driftstekniske spørgsmål. Det kvitteres altid med en tak og et smil, så humøret får et ekstra løft.”

Send en uopfordret job ansøgning

Vi altid interesseret i at modtage en uopfordret ansøgning fra dig. Det er ingen hindring, at du er i gang med en uddannelse.
Er du den rigtige kandidat, venter vi gerne på dig. Vi ved, at de ansatte er en af de aller vigtigste ressourcer en virksomhed kan have.

Vi behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Du kan sende din ansøgning til vores postadresse eller til vores e-mailadresse.

Du kan eventuelt få yderligere informationer om et opslået job ved at ringe på telefon 7021 0150 eller sende en e-mail.