AEA_Autoriseret El-installatør_Stillingsopslag

Er du vores nye Autoriserede El-installatør?

AEA søger en dygtig og autoriseret El-installatør til en spændende stilling i en kraftigt vækstende virksomhed, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Lyder det tiltalende, og vil du med på en spændende rejse i en udviklingsorienteret virksomhed i vækst, der er kendt for levering og service af energianlæg i høj kvalitet – og som har fokus på medarbejdertrivsel? Så har vi muligvis det rette job for dig.

Ansvarsområde:

Med en base på kontoret i Albertslund, får du som Autoriseret El-installatør en central rolle i forbindelse med projektering af El-dokumentation til vores projekter. Det er derfor afgørende, at du har kendskab til varmeproducerende enheder, især til damp- og hedtvands- kedler.

Du vil arbejde tæt sammen med vores projektledere og tekniske design team for at sikre en problemfri implementering af tavlerne.

Dine kvalifikationer og kompetencer:

Vi forestiller os

At du har:

 • Proceskendskab til varmeproducerende enheder
 • Minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling
 • Erfaring med konstruktionsværktøjer som PCS og/eller i IGE-XAO
 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • Kendskab til gældende lovgivning og regulativer inden for området
 • Et økonomisk projektoverblik
 • Erfaring med indkøb af specialkomponenter

 

Samt at du:

 • Er fleksibel og kan navigere i en travl hverdag
 • Kan lave tilbudsberegninger
 • Kan yde assistance under idriftsættelse af anlæg
 • Er i besiddelse af et gyldigt kørekort
 • Behersker Office-pakken og IT-generelt
 • Sidst, men ikke mindst spreder du god energi blandt dine kollegaer.

Aktive Energi Anlæg tilbyder:

Du tilbydes et spændende og afvekslende job i en kraftigt vækstende virksomhed, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Du bliver en del af en værdibaseret virksomhed med et godt arbejdsmiljø, hvor man tager medarbejdernes trivsel og udvikling alvorligt.

Udover en attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer og erfaring, inkluderer personalegoderne blandt andet personaleforening og sundhedsforsikring. Men vigtigst af alt får du fantastiske kollegaer, der brænder for det, de laver, og som er klar til at byde dig velkommen.

Spørgsmål og ansøgning

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder for El, Lars Thiesen, tlf. 40 28 81 08.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som kan sendes på mail til HR på gjr@aea.dk mærket ”Autoriseret El-installatør”.

Vi gennemgår løbende ansøgninger, indtil vi har fundet den rette person.

Aktive Energi Anlæg A/S er en teknisk totalentreprenørvirksomhed indenfor kundetilpassede energiløsninger til varmeforsynings-, kraftvarmesektoren og industriselskaber i hele landet.

Vores arbejdsområde er projektering, etablering og udvikling af vores kunders energianlæg, så de kan forblive driftsmæssigt tidssvarende og økonomisk rentable.

Aktive Energi Anlæg A/S arbejder som kundens rådgiver, sparringspartner, udfordrer og projektleder i alle vores projekter.

Virksomheden er beliggende i Herning og har en afdeling i Albertslund.

Læs mere om AEA her.

Del dette stillingsopslag

Uopfordret job ansøgning

Vi altid interesseret i at modtage en uopfordret ansøgning fra dig. Det er ingen hindring, at du er i gang med en uddannelse.
Er du den rigtige kandidat, venter vi gerne på dig. Vi ved, at de ansatte er en af de aller vigtigste ressourcer en virksomhed kan have.