AEA-Nomineret-til-EY-Entrepreneur-Of-The-Year-2023

AEA nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2023

For anden gang på blot to uger er der en nominering i luften over AEA. Denne gang er det EY Entrepreneur Of The Year 2023, som er i spil. EY Entrepreneur Of The Year er en af verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrencer. Konkurrencen finder sted på både regionalt, nationalt og internationalt plan.

Nedenstående tekst og foto lånt af EY:

“Sune Akselsen fra Danske Bank og Troels Behnke Skak og Jonathan Bové Bølkov fra EY var i sidste uge forbi for at få en snak med adm. direktør Kim Jørgensen og CFO Finn Stougaard om den vækst, som Aktive Energi Anlæg A/S har haft de seneste år, men også for at høre om hvordan de har overkommet de udfordringer, de har stået overfor. Kim og Finn er et utrolig godt makkerpar, og de danner en ledelse, hvor de hver især kan fokusere på det, de er gode til. Væksten er ikke kun et udtryk for Kim og Finns samarbejde, men også et udtryk for deres voksende antal af medarbejdere som altid er klar til at levere et godt stykke arbejde. Med bæredygtighed og energioptimering på mange virksomheders agenda, så stopper væksten ikke her!

Tusind tak for et inspirerende interview og stort tillykke med nomineringen! Vi ønsker jer held og lykke i den videre konkurrence om at blive Entrepreneur Of the Year 2023. Vi håber, at vi ses til regionskåringen hos Ejner Hessel i Aarhus 31. oktober.”

Del denne nyhed

AEA-leverer-nyt-rekordregnskab

Fremgang over hele linjen

Fremgang over hele linjen AEA leverer nyt rekordregnskab “Trenden peger fortsat opad for AEA, når det gælder stør­relsen af Herning-virksomhedens overskud. De seneste fire års

Læs mere »