AEA leverer nyt rekordregnskab med ottecifret overskud

Fremgang over hele linjen

AEA leverer nyt rekordregnskab

“Trenden peger fortsat opad for AEA, når det gælder stør­relsen af Herning-virksomhedens overskud. De seneste fire års regn­skaber lyder på plusser før skat på henholdsvis 3,2 millioner kroner, 4,5 millioner kroner, 7 millioner kroner – og denne gang 10,3 millioner kroner.”

Det skriver Herning Folkeblad i dag om årsregnskabet fra Aktive Energi Anlæg – og de positive takter er helt efter strategiplanen, forklarer adm. direktør Kim Jørgensen og bestyrelsesformand Henrik Clausen.

“Vi arbejder eksempelvis i fjernvarmesektoren, hvor man går fra at benytte fossile brændstoffer til en elektrificering. Vi har også mange – og en stigende andel – industrielle kunder, der vil i en mere grøn energiretning,” uddyber Kim Jørgensen.

Samtidig understreger begge, at fremgangen i høj grad skyldes en fokuseret indsats fra hele Team AEA, som på blot to år er vokset fra 39 til 83 medarbejdere.

“Vi skal ansætte flere folk i det nye år, og der er ved at være trængsel i vores lokaler. En eller anden dag runder vi jo nok medarbejder num­mer 100, og derfor har vi aktuelle overvejelser om fremtidige rammer, der kan rumme vækstplanerne og give medarbejderne optimale for­hold,” siger bestyrelsesformanden. Jo, 2024 tegner både lovende og spændende!

Del denne nyhed