AEA-TILDELT-AAA-RATING

AEA tildelt AAA-Rating

AEA-holdet er endnu en gang blevet tildelt AAA-rating for højeste kreditværdighed. Dermed er vi én ud af blot 163 virksomheder med samme rating inden for branchen Anden teknisk rådgivning.

Aktive Energi Anlæg A/S er endnu en gang blevet tildelt AAA-rating for højeste kreditværdighed. Dermed er vi én ud af blot 163 virksomheder med samme rating inden for branchen Anden teknisk rådgivning.

Vi er meget stolte af, at vi er blevet tildelt den højeste kreditværdighed fra Dun & Bradstreet. Den giver vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører sikkerhed for, at vi er en solid og stabil virksomhed med et stærkt finansielt fundament at bygge et samarbejde på.

Så med afsæt i en sund økonomi og stærk organisation glæder vi os til også i 2024 at skabe trygge og optimale løsninger til din energiproduktion – vi kalder det energi med værdi.

Læs mere om AEA her – Vores viden gør en forskel

Del denne nyhed

AEA-leverer-nyt-rekordregnskab

Fremgang over hele linjen

Fremgang over hele linjen AEA leverer nyt rekordregnskab “Trenden peger fortsat opad for AEA, når det gælder stør­relsen af Herning-virksomhedens overskud. De seneste fire års

Læs mere »