AEA har indgået partneraftale med Gastechnik Himmel GmbH, Østrig

AEA har indgået partneraftale med Gastechnik Himmel GmbH, Østrig

Aktive Energi Anlæg A/S (AEA) har underskrevet en partneraftale med Gastechnik Himmel GmbH, Østrig, som eksklusiv salgs- og servicepartner af gasfakkelsystemer og gasboostersystemer til biogasanlæg i Danmark.

AEA forhandler Biogasfakkel fra Gastechnik HimmelGasteknik Himmel GmbH er en førende udvikler og producent af gasfakkelsystemer og gasboostersystemer til biogas-, lossepladsgasanlæg og specialgasanlæg for den bedst mulige udnyttelse af de nyeste teknologier.  Med disse systemer yder Gastechnik Himmel et væsentligt bidrag til at fremskynde energiomstillingen. AEA kommer til at forhandle hele Gastechnik Himmels produktprogram, dog med fokus på biogasfakler og gasboostere. Biogasfakler benyttes primært ved biogasanlæg og er en skræddersyet løsning, der produceres hurtigt og omkostningseffektiv med præfabrikerede komponenter til forskellige krav. Biogasfaklerne kan håndtere følgende:
  • Biogas volume flow 50-3000Nm³/h
  • Biomethane volume flow 50-1000Nm³/h

AEA forhandler Gasbooster fra Gastechnik HimmelGasbooster benyttes til at øge gastrykket til det ønskede tryk i biogas, naturgas og forskellige specialgasser. Med ATEX-kategori II 2 SG, er gasboosteren også velegnet til eksplosive blandinger.

Gasboosteren har et enkelt og vedligeholdelsesfrit design med et konstant afgangstryk, permanent teknisk konsistent design og er desuden ufølsomhed over for våde gasser.

Gasboosteren kan håndtere følgende:

  • Medium Bio-, naturgas og specialgasser
  • Volumen flow 50 – 4000m³/t (afhængig af hastighed)

AEA ser frem til et tæt og innovativt samarbejde med Gastechnik Himmel GmbH om bæredygtige og ressourcebesparende løsninger med mulighed for at yde et aktivt og værdifuldt bidrag til klimabeskyttelse.

For yderligere informationer kontakt:
Jørn V. Kristensen
Teknisk konsulent
Mobil: +45 3080 6979
Mail: jvk@aea.dk

Læs mere om optimering af energi- og produktionsanlæg

Del denne nyhed